2011 m. balandžio 18 d., pirmadienis

„Herbalife“ kerai



 Ačiū Dievui, kad Lietuvoje mažėja pseudo marketingų bumas, nes kai kurie iš jų, pavyzdžiui, „Herbalife“, yra nusikaltėlių organizacija. Tokiuose marketinguose laimi tie, kurie anksčiau pradėjo ir kurie yra piramidės viršuje. Visas šis biznis iš esmės – parazitavimas. O principas „duok pinigų, tada galėsi dirbti“, yra kyšio davimas.
Daugelis krikščionių duoda kyšius prieš operaciją, o juk šis veiksmas yra ne tik savotiškas bandymas papirkti, bet dar blogiau – tai netikėjimo nuodėmė. Ar ne geriau pasimelsti, kad chirurgo rankos būtų Dievo rankose, tada ir kyšio nereiks nei už operaciją, nei už vietą Danguje. Mūsų rūpestis ir pareiga tikėti Visagaliu Dievu!
Taip pat ir savo darbais neužsitarnausi Viešpaties palankumo, nes Jo sosto pamatas – teisingumas, ant Jo Žodžio laikosi visata. Jis kyšių neima, tai žemiška mada, ne Dangiška. 
Panašių tinklinių marketingų dar yra šalyje ir, deja, daugelyje bažnyčių jie bando susisukti lizdus, kad nuviliotų nuo Dievo kuo daugiau Jo vaikų.
Daugelio pseudomarketingų pagrindinė produkcija yra maisto papildai. Jų kainos kosminės, nors už tokią kainą galima nupirkti dvigubai daugiau geresnės kokybės prekių.
Virš tam tikrų maisto papildų yra net buriama, panašiai, kaip virš satanistinės muzikos CD masteringų, kad būtų išpirkta kuo daugiau diskų. Mums, krikščionims, derėtų daugiau sužinoti apie krikščioniškas firmas ir jų produkciją ir taip remti brolius Kristuje, o ne velnio tarnus.
Visiems gerai žinoma ansamblio „Eagles“ daina „Kalifornijos viešbutis“ yra apie Amerikoje, Kalifornijos gatvėje, įsikūrusią Šėtono garbintojų bažnyčią. Šios grupės menedžeris Leri Solteris laikraštyje „Yoko Tribune – Herald“ (1982 m., vasario mėn.) prisipažino, kad grupės muzikantai buvo šėtoną garbinančios bažnyčios nariai. Viena šios grupės daina net pavadinta – „gero jums poilsio pragare...“
O juk ne vieno tikinčiojo namuose yra tokios muzikos kasečių, kuri pragaro šaukliams yra lyg kvietimas pas kai kuriuos „pasisvečiuoti“. Tik ar ne smaluotus pėdsakus po savo vizito paliks šie svečiai?
Mums, Dievo žmonėms, labai svarbu išmokyti savo vaikus skirti gera nuo blogą. Jei eini į mišką grybauti, tai juk mokai juos atskirti gerus grybus nuo blogų, valgomus nuo nevalgomų. Tas pats ir su dvasiniu maistu, stebėk ir atsirink, ką žiūri, ko klausai, nes akys ir ausys yra tavo sielos vartai.
Fizinė namų švara taip pat svarbi, nekalbant jau apie dvasinę: gašlūs sekso straipsniai, horoskopai laikraščiuose, tai – dvasiniai nuodai, todėl budėk, kad vieną dieną tu ar tavo vaikai jų neparagautumėt.
Į tokią dvasinę nešvarą atropoja ir atskrenda – lyg tarakonai prie maisto ar maitvanagiai prie dvėselienos – demonai. Jie sukelia ir kivirčus namuose.
Beje, yra demonų rūšis, kuri sukelia avarijas gatvėse, greitkeliuose. Ne tik mūsų policijai, bet ir daugeliui vairuotojų yra žinomos tokios vietos. Važiuojant tokiu keliu šlovink Viešpatį, bet dar geriau, – tapk Dievo šeimos nariu, tada ir apsauga garantuota! O kaip tapti Dievo šeimos nariu, sužinosi perskaitęs nuo pradžios iki pabaigos šią knygutę.
Tokio tipo marketingai, kaip „Herbalife“ – demonų susibūrimo vieta. Man teko ten ir padirbėti...
Po papildų ragavimo vienas mano šeimos narys vos nenumirė, teko net lašelinę statyti. Bet svarbiausi įvykiai prasidėjo tada, kai apsisprendžiau iš ten išeiti.
Labai geras yra toks testas tikram dvasingumui nustatyti, – kaip tu reaguoji, kai tave palieka draugai, išduoda artimieji, palieka mylimoji...
Religinės bendruomenės dvasingumui nustatyti šis testas ypač veiksmingas. Ne paslaptis, kad kai kurie lyderiai, tau juos paliekant ir išeinant, gali įvairiausiai būdais kenkti, apkalbinėti ar šmeižti.
Tai pasakytina ne vien tik apie bažnyčias, bet ir įvairias organizacijas, darbovietes, bendrijas ar kitas valstybines institucijas. Jeigu galima taip apibūdinti – mylinčiųjų būrelis, į kurį negali įeiti, o įėjęs negali išeiti...
Išeiti iš tos organizacijos „Herbalife“ buvo taip sunku, kad už mane teko ne kartą melstis.
Vienos maldos metu, kai jau buvau atsikratęs firmos regalijomis ir atributika, atsivėrė dvasinis pasaulis ir  aš aiškiai išgirdau kalavijų garsus – kovėsi Dievo angelai su demonais. To tikrai niekada nepamiršiu!
Toks dėkingumas Dievui apima, kai supranti, kad pats Jėzus kovoja už tave ir veržte veržiasi šie žodžiai: „Tėve, dėkoju Tau už Sūnų Jėzų Kristų“. 
 

2006 m.